AKTUELNO

Pevačica podelila svoje emocije!

Bivša učesnica najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge", i pevačica Zorana Stefanov dirnula je emotivnom porukom svoje pratioce na Instagramu.

Foto: Pink.rs

Zorana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa posvetom i svojoj mami Žaklini čestitala rođendan, što je njene fanove raznežilo. Pevačica je napisala da joj je mama najveća podrška i da bi volela da bude kao ona, ali i da joj to ne polazi za rukom.

Foto: Printscreen Youtube

Baš ovakva, baš ovakva žena, princeza, uvek ćeš biti u mojim očima. Divim ti se, divim ti se. I želim da budem kao ti! Ali ne polazi mi za rukom, jer nemoguće je prevazći te u svim dobrim osobinama koje poseduješ! Pokušavam, ali ti mene uvek voliš više. Ti meni uvek praštaš više. Ti mene uvek razumeš više. Ti uvek imaš više vremena za mene. Ti si uvek tu za mene, više. Za sve nas si tu više! I hvala ti na tome! Hvala ti, majko, na ljubavi, poverenju i razumevanju koje mi pružaš. Kako god se završio moj żivot, želim da znaš da si ti čovek kojeg najviše poštujem I volim! Srećan ti rođendan, mama! Uvek te voli tvoja ćerka - napisala je Zorana.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO GA PREBOLELA! OVAKO se Teodora provodi na odmoru BEZ ANĐELA! (FOTO)

K. K.

#Mama

#Rijaliti Zadruga

#Rođendan

#Zorana Stefanov

'